Vedlikehold

100% NORSK

Vi er stolte over å kunne fortelle deg at Sundays hagemøbler er produsert i Norge. Våre værbestandige puter er sydd i Kristiansand og rammeverket på våre møbler blir produsert på Jæren. Lakken som er brukt er Jotun pulverlakk, i samme utførelse som fasadeplater på offentlige bygg både i Norge og internasjonalt.

Vi lager våre møbler for at du skal kunne ha glede av disse i mange år.

RAMMEVERK

Rammeverket på Sundays hagemøbler er produsert i aluminium og vil ikke ruste. Vi anbefaler å følge vår generelle vedlikeholdsguide under.

GENERELT VEDLIKEHOLD

Rengjøring foretas for å fjerne smuss og/eller flekker og for å beholde overflatens dekorative utseende. Generelt anbefales rengjøring hver 6. måned, men i sterkt utsatte områder bør hyppigheten økes, avhengig av de påkjenninger belegget utsettes for. Vi anbefaler å bruke vårt Alu Kit, som inneholder alt du trenger for vask og rens av våre metallrammer. Produktene i dette settet er nøye utviklet og testet for å ikke skade lakken på våre møbler. Alternativt kan normalt smuss og flekker fjernes med mildt såpevann. Se til at såpen ikke inneholde slipemidler eller løsemidler som kan reagere med lakken. Husk å etterskylle godt så det ikke sitter rester av såpe igjen i lakken.

LAGRING

Møblene kan stå ute hele året, men vi anbefaler at de står under tak gjennom vinteren. Det viktigste er at møblene får puste, så ikke pakk de inn med møbeltrekk/presenning, eller sett dem bort i en tett og fuktig bod. Ekstra rengjøring må påregnes på vårparten dersom møblene har stått ute hele vinteren.

PUTER

For at stoffet i putene skal beholde sin struktur og sin myke overflate følger her noen vedlikeholdstips:

GENERELT VEDLIKEHOLD

Stoffene bør vaskes regelmessig da smuss og skitt fra våre omgivelser setter seg i tekstilet. Vi anbefaler bruk av vårt Fabric Kit, som er utviklet og testet for å ikke skade våre tekstiler. Alternativt kan det benyttes et mildt såpevann i kombinasjon med en svamp evt. myk børste. Skyll godt med rent rennende vann og se til at alt vaskemiddel er renset bort før du avslutter skylleprosessen. La produktet lufttørke.

LAGRING

Putene bør lagres luftig og tørt gjennom vinteren.

VIDEO