Vedlikehold

100% NORSK

Vi er stolte over å kunne fortelle deg at Sundays hagemøbler er produsert i Norge. Våre værbestandige puter er sydd i Kristiansand og rammeverket på våre møbler blir produsert på Jæren. Lakken som er brukt er Jotun pulverlakk, i samme utførelse som fasadeplater på offentlige bygg både i Norge og internasjonalt.

Vi lager våre møbler for at du skal kunne ha glede av disse i mange år.

RAMMEVERK

Rammeverket på Sundays hagemøbler er produsert i aluminium og vil ikke ruste. Vi anbefaler å følge vår generelle vedlikeholdsguide under.

GENERELT VEDLIKEHOLD

Rengjøring foretas for å fjerne smuss og/eller flekker for å beholde overflatens dekorative utseende. Generelt anbefales rengjøring hver 6. måned, men i sterkt utsatte områder bør hyppigheten økes, avhengig av de påkjenninger belegget utsettes for. Vanlig smuss og flekker kan fjernes med mildt såpevann. Midlene bør ikke inneholde slipemidler eller løsemidler som kan reagere med lakken. Rengjøringsmidler bør være et nøytralt vaskemiddel med en pH i området 5 – 8. Husk å etterskylle godt så det ikke sitter rester av såpe igjen i lakken på møblene.

PUTER

For at stoffet i putene skal beholde sin struktur og sin myke overflate følger her noen vedlikeholdstips:

GENERELT VEDLIKEHOLD

Stoffene bør vaskes regelmessig da smuss og skitt fra våre omgivelser setter seg i tekstilet. Bruk et mildt såpevann i kombinasjon med en svamp evt. myk børste. Skyll godt med rent rennende vann og se til at alt vaskemiddel er renset bort før du avslutter skylleprosessen. La produktet lufttørke.

Scroll to top